راهکارهای طب سنتی برای مراقبت از ناخن ها
این مطلب صرفا اطلاعات عمومی است و هرگز جایگزین توصیه پزشک متخصص نیست. قبل از انجام هر اقدامی حتما با یک پزشک متخصص ملاقات و از توصیههای او پیروی کنید. اطلاعات بیشتر
گاهی تغییرات ناخن در شما ناشی از وجود بیماری ناخن است پس با پزشک مشورت کنید.
برای درمان ترکهای کنارناخن در افراد سالمند روزی دوبار با روغن کدو چرب شود.
برای برطرف کردن ناخنهایی که بر اثر خشکی پوسته پوسته شده است روزانه به مدت یک ربع در روغن بادام شیرین قرار دهید.
نازک شدن و شکننده شدن علاوه بر کمبود مواد معدنی، می تواند ناشی از مشکلات تیرویید نیز باشد.
در صورتی که ناخن در گوشت فرو میرود مدتی گوشهی ناخن را کوتاه نکنید و هر شب با وازلین چرب کنید .هر روز عصر بعد اینکه پا نیم ساعتی در آب و شامپو خیس خورد، گوشه ناخن را آزاد کنید تا بلند شود و دیگر گوشت کنار آن را نیازارد.
نداشتن هلال در ناخنها نشانه هضم بد و مشکلات برخی اعضا است که باید توسط پزشک بررسی شود.
استفاده از سبوس جوشیده برنج که ناخنها را ۲۰ دقیقه در آن قرار میدهید در طولانی مدت به شکل بهتر و مقاومت ناخن کمک میکند.
در صورت ایجاد نقطههای سفید در ناخن استفاده کافی از منابع کلسیم مثل کلهجوش توصیه میشود.>
در برخی از افراد ناخن ها دچار کبودی و سپس افتادن میکند.در بیشتر موارد این حالت نوعی بیماری خودایمنی است که موجب از دست رفتن ناخن شده و خودبه خود میافتد و دوباره رشد میکند. البته بررسی توسط پزشک و ریزمغذیها فراموش نشود.همچنین برخی از بیماریهای قارچی و پوستی باعث جداشدن ناخن میکنند که باید بررسی شود و سپس درمان شود.گاهی بیماری ویروسی که همراه ضایعات خارشدار پوستی است نیز موجب جداشدنی ناخن میشود که خود بهخود خوب میشود. اگر سابقه خارش ندارید بیشتر ضایعات قارچی مطرح است. به متخصص پوست مراجعه کنید.
مصرف طولانی مدت لاک ناخن و استفاده از استون برای پاک نمودن آن احتمال آلرژی و تغییراتی به سمت بیماری ناخن را می افزاید.حتی می تواند به افزایش رخداد حساسیت اطراف چشم ها منجر شود. حواستان باشد ناخنهای کودکانتان را لاک نزنید به خصوص اگر گاهی دستش را به دهان می برد.در کل لاک زدن را محدود بفرمایید.
کاشت ناخن مصنوعی موجب بروز قارچ ناخن و بیماریهای مقاوم بستر ناخن میشود، مراقب باشید!